Monday, August 31, 2009

Madonna a primit o lectie de la romani

Sambata seara la Sofia Madonna nu a mai repetat discursul despre discriminare. Concluzia: concertul a fost o reusita, fara fluieraturi, fara nemultumiri din public. Toata lumea a fost incantata de prestatia ei. Desi publicul a insistat dupa aparitia insemnului Game Over, Madonna nu le-a mai acordat nici un bis deoarece a plecat direct la aeroport cu directia Tel Aviv.

La noi in tara a stat de marti pana sambata si din pacate a fost primita cu multa raceala si animozitate. Nu am vazut nici un mesaj de la fani, nu am vazut nici un Tribute facut de posturi de radio sau de televiziuni, asa cum am vazut in alte tari. In afara de a fi pandita de paparazzi, de altceva nu a avut parte cat a stat in Bucuresti.

In Bulgaria a stat numai cateva ore cat a durat concertul si a avut parte de o primire fastuoasa, de mesaje de recunostinta, de multumiri, de recunoastere.

Nu gasesc o explicatie logica la aceasta atitudine ostila a romanilor, care de altfel s-a amplificat dupa fluieraturile si huiduielile din timpul concertului. Cu cateva exceptii articolele aparute in presa, pe bloguri  s-au incadrat in aceleasi limite ale nemultumirii generale.

[Via http://greenfieldblogs.net]

No comments:

Post a Comment